Mijn werkwijze

Wil jij een website die niet alleen een mooi uiterlijk heeft, maar ook op jouw wensen is afgestemd en hoog scoort in google? Dat kan! Neem vandaag nog contact met mij op voor een betaalbare offerte voor uw nieuwe website.

Contact Opnemen

Hoe ga ik te werk

Voordat ik kan beginnen met een website maken, wil ik eerst kennismaken met jou. In een gesprek leer ik jou kennen en kom ik te weten wat je doet en wat de wensen zijn voor je website. Op basis van dit gesprek maak ik een plan van aanpak. Ik maak een schematische structuur van je pagina’s, zodat deze straks logisch zijn ingedeeld en de bezoeker zijn informatie straks gemakkelijk kan vinden.

Hero Image
Hero Image

Een website laten maken begint met een goed ontwerp

Om een goede website te maken, maak ik vooraf een grafisch ontwerp. Dit is als het ware een digitale tekening van je website. Hierin wordt duidelijk hoe de pagina’s grafisch vormgegeven gaan worden. Zo creëer je een eenduidige stijl voor je website. Heb je al een huisstijl van je bedrijf? Dan zorg ik ervoor dat je website hierop aansluit.

Tijd voor de ontwikkelfase

Nadat ik een grafisch ontwerp heb gemaakt van jouw website waar jij het mee eens bent, is het echt tijd om de website te gaan maken. Hierbij zorg ik ervoor dat uw website goed werkt voor op grote en kleine schermen

Hero Image
Contact image

Contact opnemen

Wilt u een nieuwe website laten maken, of heeft u nog vragen. Neem dan nu contact met ons op. Wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.

Contact opnemen